Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Hezký den.

No...upřímně Vám napíši, že bych raději pěknou usměvavou ženu jako nadřízenou bral , než Vás ,tak se snad dočkám těch kvót.... sláva jim.

0 0
možnosti
JR

J78a83n 27R54á71ž

23. 6. 2014 18:44

Bohužel kvóty tu pro ženy, tu pro Cikány, jsou dnes moderní. Moderním se totiž stalo vše, co potlačuje svobodu a zvyšuje pravomoc státu zasahovat do zcela privátních rozhodnutí. Ústavou zaručené nerušené právo držby i svobodného nakládání s vlastním majetkem, je socialistům a pseudopravicovým politikům dávno jen ke smíchu. Takže čemu se divit, když nějaká vládní feministka bude nařizovat privátnímu subjektu, kolik žen musí mít ve vedení! Když valná hromada a.s. nenavolí dost žen do představenstva, či dozorčí rady, Marxová-Tominová asi doplní úředně ženy nebo společnost nechá vymazat z obch.rejstříku. A basta!

1 0
možnosti
MK

Pokud by se měly uzákonit nějaké kvóty, pak by tyto měly platit zcela obecně pro všechny druhy povolání. Stanovovat je pouze pro některé (např. pro posty ve vedení společností) považuju za velmi nespravedlivé. Proč někde absence žen vadí a jinde nikoliv? Není to náhodou pouze v tom, že do výkopových prací nebo rubání uhlí se feministkám zrovna moc nechce?

A neměla by mít určité procento míst zajištěna zákonem obě pohlaví? Je dost profesí, kde se citelně projevuje absence mužů.

0 0
možnosti
JR

J91a85n 47R79á76ž

23. 6. 2014 18:45

Všechny kvóty jsou pitomost!

0 0
možnosti
JC

Člověk by si myslel, že je to vtip... a je v šoku, že to vtip není.

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1008x
Autora nenapadá nic, co by o sobě napsal. Až autora napadne, co by o sobě napsal, tak to autor udělá. Zatím to ale autora nenapadlo... Raději si přečtěte něco, co už autor publikoval. Po dvou letech opět usedl ke klávesnici.

Seznam rubrik